21 de març 2019

UN ALTRE ANY A LA MARATÓ DE TV3

El diumenge 16 de desembre dediquem el matí a recaptar fons per la Marató de TV3 dedicada al càncer: La investigació dóna vida.

Per això, amb la venda de les coques fetes per socis i amics de l’entitat, juntament amb la xocolata feta pels companys d’ASAC, i la rifa de lots de verdures i fruites cedits per HORTALISSES PI i FRUITS VERMELLS PUJOL, i de llaminadures cedits per ENROCALACUINA, hem aconseguit una recaptació de 688,01 euros, tot i que la pluja ens ha fet plegar abans d’hora.

Volem donar-vos les GRÀCIES a tots els que hi heu col.laborat, cedint els lots per la rifa, fent i aportant les coques, pastissos i galetes, com venent i comprant coques, xocolata i números per la rifa, com amb la vostra assistència a tots els actes. També a la resta d’entitats que avui han estat a la plaça, les Ampes de les dues escoles amb una participada tòmbola, els balls de BALLEM! i la presència de la Colla de Geganters de Santa Susanna. I també d’altres activitats que s’han fet aquests dies al poble per aconseguir una recaptació total que coneixerem ben aviat. Aquest matí, l’hem dedicat entre tots a donar VIDA !!

Amb motiu de la Marató hem distribuït gratuïtament el Butlletí SSOM número 33 que porta encartat l'Anuari SSOM i el Butlletí del Grup de Natura de la Vall d'Alfatà número 2, i que podras trobar als llocs de costum: Local Social, Papereria Nogueras, Ajuntament, correus i Biblioteca Vall d'Alfatà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada