1 de juny 2017

SANT JORDI 2017 - PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE RECURSOS DE LES BIBLIOTEQUES DEL MARESME 2017 SOBRE OFICIS ANTICS: L’OFICI DE PINYONER.

Durant la tardor vàrem començar a treballar en el projecte que ens va proposar la Biblioteca Municipal, participar en l’edició de la Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme que s’edita cada any per Sant Jordi, amb la temàtica d’oficis antics. Pel nostre poble vàrem escollim l’ofici de pinyoner i vàrem presentar l’escrit i la fotografia que ilustrarà la guia. Durant el mes de gener vàrem fer la gravació del vídeo que acompanyarà la guia i que serà consultable mitjançant codi QR, dirigit per l’Oriol Xaubet. El  dia de Sant Jordi pel matí, es fa la presentació de la  Guia de recursos "Fent i desfent aprèn l'aprenent", on hem participat amb el text, la imatge i el vídeo de l'ofici de pinyoner, amb una gran assistència de públic.

Si voleu veure el vídeo sobre l'ofici de pinyoner, cliqueu al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=xiC0DGCEOnQ&feature=share

Com sempre, agraïm les oportunitats de difusió que ens dona la Biblioteca fent-nos partíceps dels seus projectes. Amb esmorzar de coca de pinyons, hem fet una interessant tertúlia sobre els oficis antics, també amb molta participació. També hem distribuït el nou BUTLLETÍ SSOM i hem renovat la confiança de molts dels nostres socis en una diada plena d'activitats al nostre poble, gràcies a tots els que ho heu fet possible!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada