1 de juny 2017

DESTROSSES A LA PARET D'EN RATÉS

El dia 16 de març  es causen unes destrosses a la Paret d’en Ratés, suposadament per un vehicle. El punt ón s'han fet les destrosses és la part més estreta del Camí de la Riera, just abans del pont d'entrada a la Rambla del Montnegre, molts vehicles, enlloc d'aturar-se i donar preferència a qui correspongui en aquest punt, hi passen a tota velocitat. En donem compte a l'Ajuntament perquè caldria protegir-la i reparar-la per empresa especialitzada, reclamant si es coneix, al causant dels danys, que esperem que tingui la sensibilitat i responsabilitat de donar compte d'aquest fet.
Aquest fet ens sap molt de greu, ja que la Paret d’en Ratés, declarada Bé Cultural d’Interés Local, té molta importància per la nostra entitat, ja que va ser precisament el perill que corria amb l’obertura d’una rasa l’any 2007, el què va provocar la nostra constitució, i posteriorment la seva protecció i rehabilitació per part de l’Ajuntament, tant és així que la vam adoptar com a símbol de la nostra entitat.
Transcorregut un temps i seguint la paret sense reparar, insistim en el tema, aprofitant per demanar senyalització de reducció de velocitat en el tram més estret del Camí de la Riera (punt on es va afectar la paret), i també que es reposin els pals i s'adequi el tram de caminet per sobre de la mina.
Finalment es repara la part afectada per part de la brigada municipal, segons ens diuen utilitzant materials recomanats per una empresa especialitzada. Esperem que el temps l'envelleixi perquè l'acabat no s'adiu gaire amb la resta de la paret, però val més reparada que amb destrosses.


La paret destrossada


La paret reparada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada