20 de des. 2020

BUTLLETÍ SSOM NÚM. 39, BUTLLETI DEL GdNVA NÚM. 8 I ANUARI 2020

 De nou, en aquest atípic any 2020 que ens ha tocat viure, l'edició del Butlletí SSOM número 39, que inclou el Butlletí del Grup de Natura de la Vall d'Alfatà número 8 l'anuari dels fets que han passat al nostre poble durant l'any, s'ha de publicar digitalment.  Cada any el repartiem durant la diada d'avui, amb motiu de les activitats organitzades per la nostra entitat per la Marató de TV3. Ens podíeu trobar a la plaça, on amb la venda de pastissos cassolans fets pels nostres socis, amics i simpatitzants, juntament amb la xocolata feta per l'entitat ASAC i la rifa de productes aportats per Hortalisses Pi i en Roc a la Cuina, feiem una bona recaptació per ajudar a la investigació d'una causa concreta.

Enguany tot és diferent, no hi ha activitats a la plaça, però us animem a seguir donant impuls a la tan necessària recerca biomèdica,  enguany destinada a la Covid-19. Us recordem que es poden fer aportacions directament al telèfon de la Marató, per Internet, per Bizum, per transferència bancària, adquirint el llibre o a través de les activitats que s’organitzin virtualment. Engresqueu i compartiu amb família i amistats, i doneu-hi la màxima difusió, penseu que aquest any ens toca de ben a prop.

Durant el confinament vàrem pensar que seria un bon entreteniment l’accés lliure a tots els BUTLLETINS SSOM publicats, us recordem que es poden llegir, consultar o fins i tot descarregar des del blog.  També els podeu trobar enllaçats al Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, gràcies a la Biblioteca Vall d’Alfatà: www.aladi.diba.cat, posant SSOM al cercador hi podreu accedir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada