12 d’abr. 2015

1 DE MAIG : ACTIVITAT DE QUATRE ENTITATS DE SANT GENÍS, MALGRAT I SANTA SUSANNA

Com ja va esdevenint tradició, després de quatre anys seguits (el SSOM es va incorporar al segon any), quatre entitats, Vivelles Cultura i entorn de Sant Genís, Associació Pepet Caralt de veïns i amics del Barri del Castell i la Barretina Vermella de Malgrat de Mar, i SSOM de Santa Susanna, us anunciem una activitat conjunta per compartir una agradable jornada coneixent l'entorn i el patrimoni d'algun dels tres pobles, una col.laboració sense precedents de quatre entitats amb uns objectius comuns de tres municipis diferents.

Per aquest any ens desplaçarem a Sant Genís, doncs l'activitat l'organitza Vivelles. La trobada serà davant l'Antiga Escola de Sant Genís i la sortida a les 9,00 del matí. És una caminada apta per a tots els públics amb un recorregut aproximat de vuit quilòmetres i es recomana portar l'esmorzar. No cal inscripció prèvia.

Han titulat la passejada "Resseguint el so dels Perissó", amb el fil conductor dels últims músics de la tradició que varen fer sonar els seus instruments a Sant Genís, coixineres i flabiols. Els germans perissó, tot i que eren naturals de Santa Susanna, varen dur el seu so fins a Sant Genís i molt més enllà, el dia 1 de maig Vivelles t'ho farà conèixer i viure.

T'ho recomanem vívament, promet ser molt interessant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada