1 de set. 2012

L'EXPO MISSES DITES EN MARXA !!!

Ja hi SSOM !!! després d'un intens muntatge de tres dies i un gran ensurt aquest matí quan hem trobat totes les fotografies per terra, l'expo MISSES DITES ja s'ha inaugurat i ja ha tingut els primers visitants aquesta tarda.  Hi podreu veure un gran reportatge fotogràfic dels últims setanta anys, també objectes i fotografies que els nostres socis, simpatitzants i amics ens han deixat, i objectes molt valuosos deixats per la Parròquia de Santa Susanna.  També hi veureu un audiovisual ón segurament hi trobareu algun record propi. Per acabar, una catifa us transportarà als Corpus, antics i presents.
L'expo MISSES DITES coincideix a Can Ratés amb la 4a. EXPO ASAC, que ha estat inaugurada aquesta tarda, i estarà oberta demà de 10:30 a 14 hores i de 17 a 21 hores, no us la deixeu perdre.
Aprofitem per agraïr a totes les persones que han col.laborat d'una manera o altra en l'exposició les seves aportacions. Sense ells, l'exposició no hauria estat possible.L'ensurt de bon matí !!! Reparat l'ensurt, comencem a fer feina !!
Aquest és el resultat !!!I això és només un petit tast, veniu a veure l'EXPO MISSES DITES !!!

Fotos : Dolors Gambín/Glòria Roger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada