17 d’ag. 2012

FESTA MAJOR 2012

Com cada any hem celebrat la nostra Festa Major, en honor a la nostra Patrona Santa Susanna, hem combinat actes tradicionals amb altres més novedosos, però no hi ha faltat les sardanes, el ball i concert a l'envelat, l'ofici solemne, l'homenatge als més grans, el pregó, els balls de gegants, la ballada de l'Esbart Dansaire, les curses de cintes per les quals el SSOM, socis i simpatitzants, vam preparar les cintes el dijous dia 9 d'agost a la nit, la trobada de percussió, acabant amb correfocs, focs i revetlla a la platja.

Volem destacar que el primer premi de la tradicional cursa de cintes, que arribava a l'edició número 72, fou en Joan Fluvià, soci del SSOM i que hi participa des de ben petit, enhorabona Joan !!!

També dir-vos que durant la Festa Major s'ha publicat el SSOM Butlletí número 14, que inclou la segona part del reportatge de l'Isaac Candelario sobre les pintures murals de l'església de Santa Susanna, i d'altres articles, com el de l'Isidre Mollfulleda sobre el Turó de la Guàrdia, o el dels primers establiments hotelers, a més de notícies i l'entrevista amb la Lola Nogué. El podeu trobar a la Biblioteca Municipal o demanar-lo al correu ssom@telefonica.net

Us deixem un petit reportatge en imatges de la festa !!







Fotografies : SSOM i Ajuntament de Santa Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada