24 de febr. 2010

CANVIS AL BLOG

Com veieu, l'any nou ens ha portat a renovar-nos la imatge. El nostre blog està de canvis, hi hem afegit calendari, rellotge, galeria fotogràfica, comptador de visites, enllaços amb altres webs i blogs d'interès ... ens falta encara polir-ho una mica i posar molta més informació a la vostra disposició.

De moment, i ja que no hem aconseguit encara de poder penjar el SSOM Butlletí informatiu, us recordem que el podeu aconseguir a la Biblioteca Municipal de Santa Susanna en format paper, o bé sol.licitant-lo a l'adreça electrònica : ssom@telefonica.net

El passat Nadal vam editar ja el número 6, en el que podeu trobar, a més d'informació sobre les últimes accions de l'entitat, un emotiu article de l'Isidre Mollfulleda, recordant aquells nadals ..., un nou article TOTS SSOM LA RIERA, on tractem la Riera com a camí de pas; un altre article relacinat amb les menges d'aquell temps, i sobretot del Nadal, entrevistes amb la Núria Pons Casas (També hi SSOM), i amb Pere Costas (SSOM GENT),  i els passatemps, dels quals aquí en teniu les sol.lucions :

Mots encreuats :




I la Masia de la fotografia és Can Cadernera.

També podeu enviar-nos un missatge a la mateixa adreça electrònica manifestant-vos com a simpatitzant nostre i rebereu informació sobre totes les activitats que programem.  Ah ! i us podeu fer seguidors del blog !!.  Gràcies per la vostra paciència !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada