28 de febr. 2010

ADÉU A LA SENYORETA DOLORS

El passat dia 31 d’octubre, molts ens vam sorprendre amb la trista notícia de la mort de la Dolors Obradors i Solà, la mestra que va ensenyar durant anys les nenes, i després també els nens de Santa Susanna. La “senyoreta Dolors”, la “senyo”, ens va deixar de sobte, entristits i amb els records d’una època llunyana però decisiva en les nostres vides.


El dia 9 de juny de 2001, ens vam aplegar molts exalumnes de la senyoreta Dolors, en una trobada que va tenir lloc al Càmping Bon Repòs. Va ser un retrobament amb molta gent que, per diferents motius, havia deixat el poble fa anys, i les anècdotes van ser les protagonistes d’aquell dia, on encara hi va assistir el seu marit, en Josep Horta, mort l’any 2005, i que també havia estat mestre dels nens del poble.

Aprofitarem per fer un darrer homenatge a la senyoreta Dolors, amb una exposició que el SSOM té previst muntar durant l’any 2010, en el qual volem fer un recull de fotografies, treballs, objectes, ... que ens evoquin els anys escolars, aquells que han marcat la nostra vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada