25 d’abr. 2009

EL SSOM PARTICIPA A LA MARATÓ DE TV3


El passat diumenge 14 de desembre, la nostra entitat va participar en els actes organitzats per l’Ajuntament, juntament amb diverses entitats del municipi, per recaptar fons per la Marató de TV3, destinats aquest any a les malalties mentals greus.

La nostra col.laboració va ser instal.lar una parada en la que, a partir de les onze del matí, es van posar a la venda vint coques artesanes fetes pels socis i simpatitzants, que juntament amb un got de xocolata fet per l’entitat GESS, es venien amb un tiquet de dos euros.

El mal temps va fer que durant el matí s’haguessin de suspendre alguns actes i no hi hagués massa afluència de gent, per això vam decidir continuar a la tarda amb la venda de coques, i fer-nos càrrec també de la parada de xocolata que al matí havia portat el GESS.

Amb tot això, i gràcies a la col.laboració de tota la gent que va contribuir amb els seus donatius, vam reunir al llarg de tot el dia, la quantitat de cinc-cents vint-i-quatre euros, que es van lliurar a la Regidora de Fires i Festes, per ser entregats a la Fundació de la Marató de TV3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada