5 de març 2016

BUTLLETI SSOM NUM. 24 - EDICIÓ DE NADAL

Coincidint amb els actes de la Marató de TV3 publiquem el Butlletí SSOM número 24, de desembre de 2015, que podeu trobar a la Biblioteca Municipal, Local Social, oficina de correus i Cooperativa Agrícola, o bé demanar-lo mitjançant e-mail ssom@telefonica.net i us trametrem la versió .pdf o us el farem arribar en versió paper.

En aquest butlletí ens feiem ressó de la petició que havíem adreçat a l'Ajuntament per a la creació de l'arxiu històric municipal, a fi de què la documentació de finals de segle XIX fins a mitjans del segle XX pugui ser classificada i ordenada per conservar el seu valor testimonial jurídic, administratiu o històric, i també per ser posada a disposició d'historiadors i de qualsevol persona que la vulgui consultar.

També hi trobem articles de col.laboradors com l'Isidre Mollfulleda, en Jordi Torallas i notícies vàries de les nostres activitats, a més d'una entrevista amb la Maria Arges Herrero, la Maria de ca l'Adela.

A més, encartat amb el Butlletí vàrem distribuir l'Anuari 2015, amb tots els actes i activitats que s'han realitzat durant 2015 al nostre poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada