29 de març 2013

PREMI AL CAU DE PINEDA PER LA RECUPERACIÓ DE L'APLEC DE L'EROLA

L'AEIG Montpalau de Pineda, el "Cau" ha estat guardonat amb el Premi d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla pel projecte "L'aplec de l'Erola, la renaixença d'un poble del Montnegre", i també per la seva tasca que ja compleix cinquanta anys, des del SSOM els hi volem fer arribar la nostra felicitació per aquesta tasca, que comparteix amb les nostres finalitats la recuperació de la memòria història, de les activitats que feien els nostres pares, avis, besavis, rebesavis ... que des dels pobles del voltant no es perdien la festa d'Hortsavinyà. 

Aquest any la festa estava programada per l'1 d'abril, dilluns de Pasqua, i hem rebut la seva invitació per ser-hi presents, estava previst que ho fessim amb la presència al mateix estand de l'AEIG Montpalau, on hi tindrem el nostre Butlletí SSOM.  Les previsions pel mal temps, però han fet que s'hagi ajornat la Festa pel 19 de maig, dia abans del dilluns de Pasqua Granada, que és la data en què tradicionalment es celebrava l'Aplec, mantenint el mateix programa d'actes.

Moltes felicitats al Cau de Pineda pel seu treball, pel premi i pel seu 50è. Aniversari !!!!Imatges de l'Aplec de l'Erola de l'any passat, pel qual ha estat premiat el Cau de Pineda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada