19 de nov. 2012

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI : VISITA COMENTADA A LES PINTURES DE L'ESGLÉSIA PARROQUIAL

El diumenge 7 d'octubre celebrem  l'últim acte del programa de les Jornades Europees del Patrimoni, la visita comentada a les pintures de l'Església Parroquial, obra de l'artista Aureli Crosiet, amb comentaris a càrrec de l'Isaac Candelario, llicenciat en Història de l'Art i soci SSOM.   
Amb les facilitats donades per Mn. Salvador Batalla, que per un compromís adquirit no pot ser present a l'acte, la visita, un cop acabada la missa de dotze, aplega una quarantena de persones que segueixen amb atenció els comentaris de l'Isaac sobre l'autor i sobre les pintures, i sobre la influència de Sert a la seva obra.
Cal recordar que el Dr. Josep Ma. Massons i Esplugues va fer possible que es realitzessin aquestes pintures per la seva amistat i veinatge a Barcelona mb el seu autor, l'Aureli Crosiet.
Al final de la seva intervenció, hi ha comentaris de diverses persones que recorden l'execució d'aquesta obra i que van tenir la possibilitat d'intercanviar impressions amb el seu autor, que l'Isaac recull per tal de fer una ampliació del seu article publicat al Butlletí SSOM números 13 i 14.
Agraïm a la Parròquia i a l'Isaac Candelario la seva desinteressada col.laboració amb la nostra entitat per haver fet possible aquest interessant acte que clou les Jornades Europees del Patrimoni 2012.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada