12 de gen. 2011

MOLTES FELICITATS FRANCISCA !!!!!!!!!!!!

El passat dilluns 10 de gener, la Francisca Salichs, l'àvia de Can Bonet, va complir 100 anys.  Va nèixer el 10 de gener de 1911 a Can Salada, i des de l'any 1937, que es va casar amb en Joan Soler, viu a Can Bonet.  

La seva família i amics li van organitzar un dia ple d'emocions. Al matí, envoltada de tota la família va rebre la visita de la Laia Bonet, responsable del programa Medalles Centenàries de la Generalitat, que li va fer entrega d’una medalla per haver arribat als cent anys de vida.


L'Ajuntament de Santa Susanna li va lliurat una placa commemorativa amb la imatge de la masia on viu, Can Bonet, i un ram de flors. TV3 també va estar present en aquest homenatge amb la connexió en directe al programa Els Matins de Josep Cuní, amb una petita entrevista a la Francisca.

Després hi ha hagut dinar amb la família i amics més intims i ja cap al tard, una representació del SSOM hem visitat la Francisca a casa seva per felicitar-la i mostrar-li el nostre agraïment per compartir els seus records de cent anys de vida al nostre poble amb el SSOM. La Francisca va ser la primera persona que vam entrevistar al SSOM Butlletí número 1, l'abril de 2008, quan tenia 97 anys.

Li hem fet lliurament d'un àlbum de fotografies SSOM dedicat especialment per ella i unes flors, i hem fet extensiva la felicitació a tota la família, la Francisca estava molt emocionada després d'un dia tan especial.

MOLTES FELICITATS, FRANCISCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fotos : SSOM


Foto : Ajuntament de Santa Susanna

1 comentari:

  1. HOLA A TOTHOM

    FELICITACIONS PER LA SRA. FRANCISCA, JO QUAN SIGUI GRAN VOLDRIA SER COM ELLA, ES UNA GRAN PERSONA I DIGNA D´ADMIRAR, PER MOLT ANYS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina