18 de set. 2010

PROPER CAP DE SETMANA : JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI A SANTA SUSANNA

Les Jornades Europees del Patrimoni tenen lloc els propers dies 24, 25 i 26 de setembre a tot Europa. A Catalunya hi haurà més de 450 activitats gratuïtes, -entre les quals hi ha les de Santa Susanna-, a més de 200 municipis. Podeu veure el programa de les activitats de tot Catalunya als enllaços que hi ha a aquest mateix post o a la part dreta del blog.

Els actes de Santa Susanna posen de relleu les Torres de guaita de Santa Susanna. S'estrena l'itinerari que segueix el camí de les cinc Torres de guaita que es conserven a Santa Susanna: des de la Torre del Mar fins la Torre de Can Ratés. Totes elles quedaran degudament senyalitzades i disposaran d'un tòtem informatiu is situ amb la descripció de la Torre, el seu origen, els elements més característics, etc. També l'historiador Joaquim Graupera farà una xerrada sobre les Torres de guaita al Maresme.

Us animem a participar a les diferents activitats Exposició fotogràfica de les obres presentades al concurs de fotografia EL NOSTRE PATRIMONI, contes infantils, inici del Curs d'història de Catalunya a càrrec de Teresa Massons, itinerari de les torres, xerrada,  presentació oficial del Mapa del Patrimoni de Santa Susanna... amb el següent programa :

- Divendres de 18 a 20 h. a la Biblioteca Municipal,
Inici del curs : Història de Catalunya des de Santa Susanna a càrrec de Ma. Teresa Massons.

- Dissabte, de 18 a 20 h. a la Masia de Can Ratés.
Exposició de fotografies del concurs EL NOSTRE PATRIMONI
18 h. CONTES DE PIRATES a càrrec de Tanaka Teatre.

- Diumenge, a les 10 h. a la Torre del Mar (punt d'inici de l'itinerari amb el CUC a la Plaça Catalunya amb arribada a Can Ratés),
INAUGURACIÓ de l'itinerari de les Torres de Guaita
A les 11, a la Masia de Can Ratés
XERRADA : Les torres de guaita a Catalunya i al Maresme. A càrrec de Joaquim Graupera.
L'exposició fotogràfica estarà oberta de 10 a 13 hores i cap a les 11,45 es farà el lliurament de premis del CONCURS DE FOTOGRAFIA.
A les 12, a la Masia de Can Ratés.
PRESENTACIÓ OFICIAL DEL MAPA DEL PATRIMONI DE SANTA SUSANNA
A càrrec de Pere Barbado de l'Oficina de Patrimoni de la Diputació i Marc Bosch, autor del treball.

US HI ESPEREM A TOTS !!!!!!!!!!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada