21 de juny 2009

INAUGURACIO DE LA RESTAURACIÓ DE LA PARET D'EN RATÉS


Per fí, després de gairebé dos anys de penúries que la paret ha aguantat i de les promeses de la seva reparació, el dia 6 de juny l’empresa CatPatrimoni, per encàrrec de l’Ajuntament, va començar els treballs de restauració de la paret.

Ha estat una fita memorable pels que ens estimem la paret, que a més ha vist senyalitzat el seu entorn com a pas de vianants i amb un cartell informatiu, sorgit a partir de la proposta feta el juny de 2.007 per la nostra entitat, amb el plànol del recorregut de tota la canalització, recull de testimonis escrits i orals per conformar la història i finalitat de la paret, i fotografies dels seus diferents trams.

El diumenge 6 de setembre s'ha fet l’acte d’inauguració d’aquests treballs, gràcies als quals podem dir que tenim un element més del patrimoni local degudament conservat, juntament amb el búnquer de la platja.

Per això no podem deixar de donar-li l’enhorabona i desitjar-li molts i molts anys de presència entre nosaltres, com a testimoni d’una època passada ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada