25 de set. 2008

EXPO FESTA MAJOR

El projecte d'enguany de la nostra entitat ha estat una exposició del què ha estat i és la Festa Major de Santa Susanna durant anys.

Gràcies al molt material cedit per socis i simpatitzants, famílies de Santa Susanna, l'arxiu de la revista Siroc i l'Ajuntament, es van exposar una setantena de fotografies sobre diferents actes i tradicions de la Festa Major: l'enramat dels carrers, l'ofici, la cursa de cintes, les sardanes, el ball, els espectacles i entreteniments infantils, els concerts, els partits de futbol de solters contra casats, el correfoc, els focs d'artifici ...
Igualment es van exposar diversos articles de varis Sirocs que parlàven de la Festa Major; samarretes confeccionades amb motiu de la Festa Major i els programes de la Festa Major de vint-i-nou anys consecutius, des de l'any 1.980 fins al 2.008.
Al mateix temps es projectava un muntatge audiovisual confeccionat per en Joan Fluvià, en el qual es podia veure fragments de l'espectacle "Entremès d'Estrelles" de l'any 1.983, i fragments de diversos programes de Ràdio Baldufa amb temàtica de la Festa Major, combinats amb les mateixes fotografies que formaven part de l'exposició.
Durant els tres dies que l'exposició ha estat oberta al públic ha tingut un gran nombre de visitants, que han pogut veure l'audiovisual i emportar-se a casa el Butlletí SSOM núm. 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada