13 de des. 2007

NADAL 2007 - MOSTRA DE PESSEBRES

Us animeu a participar a una Mostra de Pessebres, a l’estil del Concurs que es va celebrar a Santa Susanna als anys vuitanta ?
Recordeu l’originalitat dels pessebres fets amb diferents materials, dins d’un pa, d’una peixera o d’un televisor ... ?

Doncs si us animeu, només heu de tenir en compte aquestes senzilles bases.

1.- Pot participar-hi tothom, sense cap límit d’edat. Al no tractar-se d’un concurs, no s’estableixen categories, és simplement una mostra de pessebres.

2.- Les mides del pessebre seran com a màxim de 80 cm d’ample per 60 cm de fons.

3.- Els materials per a l’elaboració dels pessebres són de lliure elecció dels participants, amb el benentès que no ha de representar cap perill d’insalubritat ni de combustió.

4.- Els pessebres s’hauran de lliurar el dia 24 de desembre, a la Sala d’Exposicions del Local Social (planta soterrani) de 11 a 13 hores.

5.- Prèviament, haureu d’inscriure la vostra participació al 630.97.57.35 (Rosa) o al correu ssom@telefonica.net, per tal de fer una previsió de l’espai a disposar.

6.- Els dies i hores d’obertura de la mostra seran:
- 25 de desembre de 11,30 a 14,00 h.
- 26 de desembre de 11,30 a 14,00 h.
7.- La retirada dels pessebres es farà el dia 26 de desembre a les 14 hores o el dia 27, amb hora concertada.
8.- Tots els participants rebran un record per la seva participació.

I passada la Mostra, on es van presentar onze pessebres i la van visitar un centenar de persones durant els dos dies, aquí teniu algunes de les obres presentades :


I com a obsequi i record per a tots els participants, aquesta composició fotogràfica ... MOLTES GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR !!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. La participació a la Mostra de Pessebres ha estat d'onze pessebres, i durant els dies en què ha estat oberta al públic l'han visitat un centenar de persones.

    Moltes gràcies a tots ells per la seva participació.

    ResponElimina