18 d’ag. 2007

SSOM A LA 1ª FIRA D'ENTITATS DE SANTA SUSANNA

Durant la passada Festa Major, concretament els dies 11 i 12 d'agost, s'ha celebrat a Santa Susanna la 1ª Fira d'Entitats, a la Rambla dels Països Catalans, en horari de 6 de la tarda a 10 del vespre, amb un gran èxit de participació i acceptació dels visitants.
El SSOM hi va ésser present amb un estand, en el qual oferíem informació dels objectius i finalitats de la nostra associació i una mostra de fotografies antigues del municipi, mostrades amb suport informàtic i una sèrie d'ampliacions fotogràfiques exposades al mateix estand. Hem d'agrair la col.laboració d'ENEDLAB en la impressió de les ampliacions fotogràfiques.
També es van posar a la venda uns imants confeccionats expressament per a la Fira al preu d'un euro, dels quals encara n'hi ha de disponibles per a possibles interessats, i es van recollir dades de gent interessada en rebre informació i col.laborar amb la nostra associació, la qual cosa els agraïm.
Va tenir especial interès per part del públic el cartell informatiu de la Paret d'en Ratés, confeccionat amb la finalitat de ser instal.lat vora la mateixa, i que explica el seu traçat, la seva funció i els trams existents i els ja desapareguts fins arribar a la Masia de Can Ratés. La companyia Fecsa-Endesa s'ha compromès a finançar la seva confecció i instal.lació, que esperem que es faci en breu.
Tot i què durant els mateixos dies també vam atendre altres activitats com el muntatge de l'exposició fotogràfica retrospectiva de la Cursa de Cintes i la Cursa de Cintes de grans del diumenge a la tarda amb l'acte de reconeixement a la primera Comissió de Festes que la va organitzar fa seixanta-cinc anys, la valoració que fem de la nostra presència a aquesta primera Fira d'Entitats és altament positiva.