21 de març 2018

COMENÇA EL PROCÉS DE REDACCIÓ DEL NOU PLA D'ORDENACIÓ URBANA DE SANTA SUSANNA

S'ha encetat el procés de redacció del POUM de Santa Susanna  obrint un procés participatiu, en el qual s'han convocat diferents Espais de participació oberts a la ciutadania. El dia 21 de novembre, participem al convocat l'àmbit agrícola, nucli urbà i urbanitzacions. Prèviament tenim una reunió amb l'equip redactor, en la qual vàrem facilitar informació i el plànol SSOM pel Catàleg de Masies que ha de contenir el nou Pla.
Dins la reunió convocada, vàrem demanar que el nou planejament tingui unes directrius clares per a la protecció i conservació del nostre patrimoni local, tant dels elements patrimonials (molts d’ells ja declarats BCIN ó BCIL) com són les torres de guaita, la torre de telegrafia òptica de Montagut, les capelles, la Paret d’en Ratés, les Masies, el Búnquer de la guerra civil, el Molí Fariner d’en Jordà, etc.. i també pel patrimoni natural, la Riera de Santa Susanna, els paratges naturals, els arbres centenaris, les barraques de bosc i de camp, els elements de reg, les fonts..., ja siguin de titularitat pública o privada
També vam oferir la nostra col.laboració a l'equip redactor per assolir aquest objectiu. Aquesta col.laboració s'ha encetat facilitant informació i el plànol SSOM pel Catàleg de Masies. 
El dia 7 de febrer al matí, vàrem participar als Tallers de debat de l'Avanç del POUM, on hem traslladat les nostres opinions i inquietuts sobre les afectacions del patrimoni en les tres opcions proposades. La protecció del patrimoni natural en quant a paisatge i del patrimoni arquitectònic vàren ser exposades en els grups de treball on vam participar, però tot i així, ho hem recollit en un escrit que presentarem dins el termini d'exposició pública.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada