30 de març 2018

14/1/18 - PASSEIG PER LES MASIES DE CANET AMB ELS FOT-LI CASTANYA!

El 14 de gener ens apuntem a la convocatòria feta pels Fot-li Castanya! de Canet, un grup molt actiu dins de l'Associació Cultural Plataforma  Odeon de Canet de Mar, és la seva sortida número 159!.
L'Associació Cultural Plataforma Odèon va néixer l'any 1999 amb l'objectiu de salvar l'Odèon, edifici emblemàtic de Canet, per la seva història, per la seva arquitectura i per la seva activitat.
Dins l'associació, “Fot-li Castanya!” està format per membres de la Plataforma amb inquietuds medi ambientals, i amb ganes d’incidir perquè el creixement de l'entorn immediat sigui més sostenible.
La trobada és davant de l'antic Odeon,  avui en fase de reconstrucció, i amb el guiatge d'en Sergi Alcalde, del Centre d'Estudis Canetencs, comencem una passejada per les Masies més històriques de la zona nord del municipi de Canet, molt amena i interessant, us en deixem algunes imatges.
D'aquesta trobada ha nascut la possibilitat d'un intercanvi, i els del Fot-li Castanya ens manifesten les seves ganes de venir a fer una ruta per Santa Susanna, de la qual ens oferim a fer el guiatge.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada