5 de febr. 2017

FESTA MAJOR 2016 : LLIGADA DE CINTES I PUBLICACIÓ BUTLLETÍ SSOM NÚM. 26

Arribem a la Festa Major i, com ja es tradicional, organitzem la lligada popular de les cintes que després s'utilitzaran a les diferents curses de petits i grans de la Festa Major. També surt publicat el BUTLLETÍ SSOM número 26, que distribuïm el dia 11 d'agost sortint d'ofici, amb un reportatge, entre d'altres, sobre LA RESERVE DE SANTA SUSANNA, amb motiu del centenari del naixement del seu creador, PIERRE LOTTIER i del cinquantenari de la seva obertura. 

Quan els primers anys dels seixanta el Sr. Pere Madí promocionava la venda dels terrenys de la seva propietat a la Urbanització Can Torrent, Pierre Lottier hi va trobar un racó on crear un lloc on s’hi trobessin les seves dues passions, la restauració i el disseny i la decoració. I així, a l’any 1966 va entrar en funcionament “La Rêsèrve” de Santa Susanna. Li  va posar el mateix nom de l’establiment que el seu pare havia creat entre Niça i Montecarlo i que ell sempre va tenir en la seva memòria, i en va fer un lloc, com deien els fulletons publicitaris, reservat pels que sabien practicar l’art de viure, apreciar la bellesa i la distinció, un petit paradís de relax, de bon gust i de bon menjar, visitat per moltes personalitats de l'època, que ha deixat empremta en la història del nostre poble.

Aquest article ha estat possible gràcies a la col.laboració de la Sra. Josette Jacquemain, vídua del Sr. Lottier que ens va explicar els seus records i ens va facilitar material per poder-lo fer, moltes gràcies.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada