5 de febr. 2017

18/12/16 PARTICIPEM ALS ACTES DE LA MARATÓ DE TV3

Avui dia dedicat a la Marató de TV3, aquest matí la xocolata feta per ASAC més les coques cassolanes fetes per socis i amics del SSOM, i la rifa de lots cedits per Hortalisses Pi i En Roc a la Cuina, més la generositat de tota la gent que ha volgut col.laborar en la recaptació de fons per la investigació mèdica, ha fet que assolissim la xifra de 586,91 euros !!! a més, altres activitats organitzades durant el matí i el Dinar solidari que ha aplegat 180 persones al Centre Cívic.

També hem distribuït gratuïtament durant tot el matí el Butlletí SSOM núm. 27, de Nadal, dedicat a l'evolució de l'agricultura al nostre poble amb l'article central "Les Sorres", el podreu trobar al Local Social, a l'oficina de Correus, a la Cooperativa Agrícola i a la Papereria Nogueras.

En total la xifra recaptada al poble ha estat de 3.811,62 euros per a la Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Moltíssimes gràcies a tots els que hi heu col.laborat, diu molt de vosaltres !!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada