24 d’ag. 2015

LLIGADA POPULAR DE CINTES FESTA MAJOR I BUTLLETI SSOM NUM. 23


El dijous previ a la Festa Major vam donar el tret de sortida dels actes amb la Lligada popular de cintes. Aquest acte, molt participat, consisteix en la preparació a la plaça de tot el material que després s'utilitzarà en les curses de cintes de grans i petits de la Festa Major, una tradició que es va encetar per la Comissió de Festes després de la Guerra, fa només setanta-cinc anys !!!!






I també per la Festa Major, l'11 d'agost, dia de la nostra patrona, sortint d'ofici, vam repartir gratuïtament el SSOM Butlletí núm. 23, amb interessants continguts, com un article de l'Isidre Mollfulleda on ens recull la metereologia dels dies de la Festa Major durant un bon grapat d'anys, un article d'en Jordi Torallas sobre la vegetació a la Riera de Santa Susanna; en Joaquim Creus ens recorda el seu oncle Josep Creus Gibert, que fou Alcalde de Santa Susanna durant la república, i entrevistem a la Blanca Copete Laviana, que va arribar al nostre poble com a refugiada durant la Guerra Civil i s'hi va casar.

El podeu trobar a la Biblioteca de Santa Susanna, a l'oficina de Correus i a la Cooperativa Agrícola, i també ens el podeu demanar al nostra mail : ssom@telefonica.net,  no us el perdeu !!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada