22 d’abr. 2021

PER SANT JORDI SURT EL BUTLLETÍ SSOM NÚM. 40 AMB EL BUTLLETÍ DEL GdNVA NÚM. 9

Ja arriba Sant Jordi i coincidint amb aquesta data literària surt el Butlletí SSOM número 40, que inclou el Butlletí del Grup de Natura de la Vall d'Alfatà número 9.  Com que encara la situació no està del tot normalitzada, serà un Sant Jordi atípic, però millor que el de l'any passat, i així, apart de publicar-lo digitalment, el podreu trobar als llocs habituals: oficina de Correus, Biblioteca Vall d'Alfatà, Local Social i Papereria Nogueras.

En aquest número fem inventari de les fonts de Santa Susanna, algunes gairebé desaparegudes, i l'Isidre Mollfulleda ens fa record d'aquells primers aparells de ràdio que vàren arribar a les cases. Un nou col.laborador, en Joan Farré Rabal de Malgrat, ens fa record del conreu de la vinya a Santa Susanna i a Malgrat de Mar. El Butlletí del GdNVA hi ha interessants reportatges centrats en la nostra joia natural: el Capironat marí (Reseda Hookeri).

Us recordem que teniu accés a tots els BUTLLETINS SSOM publicats, us recordem que es poden llegir, consultar o fins i tot descarregar des d'aquest blog.  També els podeu trobar enllaçats al Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, gràcies a la Biblioteca Vall d’Alfatà: www.aladi.diba.cat, posant SSOM al cercador hi podreu accedir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada