23 d’abr. 2013

ACTIVITATS DE SANT JORDI : CURSES DE CINTES .... A CAVALL !!!

La Biblioteca Municipal ens ha convidat enguany a participar de les activitats de Sant Jordi, un ampli programa d'activitats en els quals participen l'Escola Montagut, l'Escola Santa Susanna, la Llar d'Infants, les AMPES de totes les escoles, el Grup de Català per Adults i molts voluntaris.
La nostra missió és la d'anar a les escoles a explicar als nens de P5 què és la cursa de cintes i el perquè de la seva tradició i ensenyar-los a enrotllar-les per després poder fer la cursa.
Com que el caire de la festa és medieval, hi adaptarem la cursa i en lloc de fer-la amb bicicleta com és la tradició, la faran en cavall de cartró



Així doncs, la setmana abans de Sant Jordi ens trobem amb les dues classes de P5 de les dues escoles perquè preparin l'activitat, fan preguntes sobre el tema, enrotllen les cintes a les canyes i es deixa tot el material preparat pel dia de Sant Jordi.








I un cop fets els preparatius, ha arribat la Diada de Santa Jordi, les places del poble plenes de gent a vessar, infinititat d'activitats pels més petits, jocs, contes, .... i la nostra aportació, la tradicional cursa de cintes A CAVALL !!! s'ho han passat d'allò més bé !!!

Us desitgem a tots que hagueu passat una bona diada de Sant Jordi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada