18 de juny 2011

DESPERFECTES A LA CAPELLA DEL SANT CRIST DE BALASC

El dijous dia 9 de juny, un vehicle de grans dimensions va causar desperfectes al voladiu i part del teulat de la Capella del Sant Crist de Balasch.  Ni tan sols es va aturar, desconeixent-se per tant qui va ser el causant dels danys.

El SSOM va ser informat per la propietat i el dimarts 14 de juny, va fer entrada a l'Ajuntament d'un escrit sol.licitant la urgent protecció de la Capella, declarada Bé Cultural d'Interés Local, i ubicada en un encreuament de camins, amb gran trànsit rodat i de grans vehicles al seu voltant, que amenacen constantment la seva integritat.

Amb aquest escrit reivindicàvem el que ja vam presentar l'any 2010, en el qual exposàvem algunes alternatives per a la protecció d'aquest element del nostre patrimoni municipal.

Tan aviat com sigui protegida, ens hem compromès a col.laborar amb la propietat per assolir una restauració digna de la Capella.

1 comentari:

  1. 23 de gener de 2012. CatPatrimoni ha fet la restauració de la Capella, només falta pintar-la, ha quedat molt bé, com sempre, uns grans professionals als que felicitem.

    ResponElimina