27 de juny 2012

ACTUACIÓ AL MOLÍ FARINER D'EN JORDÀ


Fa uns dies ens va arribar la proposta de realitzar una intervenció amb voluntariat durant l'estiu per a tasques de manteniment, neteja, adequació del terreny i descoberta dels elements bàsics al Molí Fariner d'en Jordà.

El SSOM s'integra a aquest interessant projecte per a la protecció, manteniment i preservació del patrimoni arquitectònic del nostre poble, conjuntament amb el GESS i amb totes les persones voluntàries que hi vulguin participar. La coordinació es farà des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament.


Ja que aquests treballs precisen d'una direcció qualificada, el Doctor en Història Joaquim Graupera juntament amb en Joan Bou i en Jaume Vellvehí, especialistes en molins, ens assessorarien per fer aquests treballs.


Properament obrirem un nou blog on recollirem tota la informació referent a aquesta intervenció, i també una pàgina i un grup al facebook per una més fluïda comunicació entre tots els participants.


Esteu tots convidats a participar en aquest projecte, la sessió informativa tindrà lloc el divendres 6 de juliol, a les 19 hores, al Local Social.