19 de nov. 2012

25 ANYS DE L'ESCOLA SANTA SUSANNA AMB LES FOTOS DE L'EXPO SSOM ESCOLES

El diumenge dia 14 d'octubre, l'Escola Santa Susanna va celebrar el 25è. aniversari de l'edifici construït al Parc del Colomer. La construcció d'aquest edifici va suposar tenir al nostre poble el primer edifici "independent" d'escola, fins llavors les aules havien estat ubicades en diverses cases del carrer Sant Ramon. Al construir-se l'edifici de l'Ajuntament durant la guerra civil, els baixos van passar a acollir les aules de nenes i nens. Al reformar-se l'edifici als anys vuitanta, es van traslladar provisionalment a la casa del Carrer Jaume I, número 2, més tard van passar al Local Social, fins i tot durant un temps alguns cursos es van haver de desplaçar a rebre classes a l'escola Montserrat de Malgrat de Mar perquè el Ministerio no va destinar mestres a Santa Susanna per atendre tots els nivells ... per això aquest edifici va significar un pas molt important per disposar d'uns espais dignes i de qualitat on els nens i nenes poguessin rebre la seva educació.
Avui, sortosament, a més d'aquest edifici disposem del de l'Escola Montagut i també de la Llar d'Infants.

La nostra entitat va cedir a la direcció de l'Escola Santa Susanna les fotografies de l'EXPO SSOM ESCOLES, la majoria de grups escolars més o menys actuals, i de fa molts i molts anys, que van ser exposats al vestíbul de l'escola juntament amb d'altres fotografies d'aquests vint-i-cinc anys.

Va ser una festa senzilla i emotiva, en la qual hi va haver parlaments, descoberta d'una escultura de l'artista local Pep Ferrer, plantada d'un arbre, pastís de commemoració, esmorzar per tothom i actuació de la colla de Geganters i Grallers de Santa Susanna. 

Un altre capítol en la història de les escoles a Santa Susanna.  Us deixem algunes imatges.





1 comentari:

  1. Hola Família guapa tu

    La veritat es que va ser un dia molt maco, plé de records que ja estaven guardats al calaix, el dia va acompanyar i la festa molt ben organitzada, FELICITACIONS A LA DIRECCIÓ DE L´ESCOLA I PER MOLTS ANYS

    Mil petonets Susanna

    ResponElimina